Logo More Focus Human Resource Management
     

Home   |    Sitemap    |    Contact       
  HRM
advies op maat
HRM
interim
HRM
projecten
HRM
specifiek
 
 
Meer informatie over het bureau More Focus HRM services
Visie, missie en kernwaarden van More Focues HRM Services
De werkwijze van More Focues HRM Services
De klanten waar More Focus HRM services zich op richt
Onze tarieven
Waarom HRM in plaats van P&O?
Contactgegevens More Focus HRM Services
Het bureau

More Focus HRM Services bestaat als adviesbureau vanaf 1 september 2006.
Jarenlange ervaring op diverse HRM posities binnen gerenomeerde (internationale) organisaties in Nederland maken dat More Focus HRM Services brede expertise heeft opgebouwd binnen het HRM werkveld.

Passie voor het vak, betrokken bij onze klanten, gedreven en pragmatisch in onze aanpak, maatwerk afgestemd op de vraagstelling of gewenste ondersteuning, investeren in duurzame relaties. Dit zijn onze bouwstenen van het fundament op basis waarvan wij binnen organisaties werkzaam zijn.

Door de jaren heen is een groot netwerk opgebouwd aan klanten, relaties en professionals waar wij mee samen werken. More Focus HRM Services staat voor kwaliteit omdat wij ons richten op dat waar we goed in zijn (onze focus) en uw specifieke vraagstukken in verbinding brengen met professionals die op deze specifieke thema’s goed zijn!

Onze naam
is niet zomaar uit de lucht gegrepen:

More Focus HRM Services impliceert de suggestie om serieuze aandacht te hebben voor de (strategische) keuzes en drijfveren die een organisatie of een individu maakt met betrekking tot haar of zijn toekomst. In een tijdsgeest waarbinnen verandering de enige constante lijkt te zijn, is het van belang continue de afweging te maken of er tijd en energie wordt gestoken in de dingen die er toe doen.

More Focus HRM Services wil graag blijven adviseren en ondersteunen in het leggen van de verbinding tussen de focus van de organisatie (strategie en beleid) en de focus van de mensen (met ieders ambitie en talenten) die binnen diezelfde organisatie werkzaam zijn.

NIEUWS
17/04/13   Mondriaan accoord
12/03/13   Werkkostenregeling uitgesteld tot 2015
12/02/13    VVD en PvdA steunen uitstel invoering werkkostenregeling
   
  < Meer nieuws >
   
VACATURES M/V
Op dit moment zijn er geen vacatures

                    (c) 2006 - Morefocus i.s.m. Ilca Media          Morefocus - Postbus 20117 - 7302 HC Apeldoorn - M. 06 14 59 74 75 - F. 055 540 26 81 - info@morefocus.nl