Logo More Focus Human Resource Management
     

Home   |    Sitemap    |    Contact       
  HRM
advies op maat
HRM
interim
HRM
projecten
HRM
specifiek
 
 
Meer informatie over het bureau More Focus HRM services
Visie, missie en kernwaarden van More Focues HRM Services
De werkwijze van More Focues HRM Services
De klanten waar More Focus HRM services zich op richt
Onze tarieven
Waarom HRM in plaats van P&O?
Contactgegevens More Focus HRM Services

HRM Interim

Een vorm van dienstverlening die bijna voor zich spreekt. HRM Interim voorziet in de tijdelijke behoefte van organisaties aan HRM capaciteit. Dit kan te maken hebben met vervanging in verband met zwangerschapsverlof, arbeidsongeschiktheid, het overbruggen van een periode totdat een vacature is ingevuld, enzovoorts. Doorgaans is er sprake van ‘het op de winkel passen’, maar dan wel op een wijze die past bij de organisatie.

Een interim opdracht stelt eisen aan de ‘interimmer’. Deze moet zich snel kunnen identificeren met de organisatie en in kaart brengen waar de accenten gedurende de interim periode gelegd moeten worden. Ervaring speelt hierbij een belangrijke rol. Er worden daarnaast nog wel eens eisen gesteld aan specifieke branche ervaring of kennis van specifieke CAO’s. Maar op hoofdlijnen verschillen de thema’s qua inhoudelijkheid en procesgang binnen organisaties vaak niet zoveel.

Interim opdrachten via More Focus HRM Services worden zorgvuldig beoordeeld op de kwalitatieve vraag van u als opdrachtgever. Hoe ziet de opdracht er inhoudelijk uit en welke eisen stelt dat aan degene die aan u voorgesteld gaat worden. Maar ook, binnen welke organisatie(cultuur) dient de opdracht ingevuld te worden en welke persoonlijke kenmerken passen hierbij. Of wenst u als opdrachtgever een turn-around binnen uw organisatie te bewerkstelling op specifieke thema’s en hebt u juist een interimmer nodig die hierin onderscheidende kwaliteiten heeft.

Een interim opdracht is vaak gerelateerd aan het verzoek of de interimmer gisteren had kunnen beginnen. U kunt ervan uitgaan dat More Focus HRM Services door haar brede netwerk, haar gedreven en betrokken aanpak, welliswaar niet inzet met terugwerkende kracht kan bewerkstelligen, maar wel snel tot het voorstellen van kandidaten kan komen. Als dit in voorkomende gevallen niet lijkt te gaan lukken, dan informeren wij u hierover ook gelijk, zodat u eventuele andere acties kunt ondernemen.

More Focus HRM Services voorziet HRM Interim opdrachten vanaf operationeel tot strategisch niveau.

 

 

 

NIEUWS
17/04/13   Mondriaan accoord
12/03/13   Werkkostenregeling uitgesteld tot 2015
12/02/13    VVD en PvdA steunen uitstel invoering werkkostenregeling
   
  < Meer nieuws >
   
VACATURES M/V
Op dit moment zijn er geen vacatures

                    (c) 2006 - Morefocus i.s.m. Ilca Media          Morefocus - Postbus 20117 - 7302 HC Apeldoorn - M. 06 14 59 74 75 - F. 055 540 26 81 - info@morefocus.nl