Logo More Focus Human Resource Management
     

Home   |    Sitemap    |    Contact       
  HRM
advies op maat
HRM
interim
HRM
projecten
HRM
specifiek
 
 
Meer informatie over het bureau More Focus HRM services
Visie, missie en kernwaarden van More Focues HRM Services
De werkwijze van More Focues HRM Services
De klanten waar More Focus HRM services zich op richt
Onze tarieven
Waarom HRM in plaats van P&O?
Contactgegevens More Focus HRM Services
More Focus HRM Services partner in nieuw HRM Advies Bureau

More Focus HRM Services werkt sedert haar oprichting vanuit een netwerk van HRM bureaus en aanverwante specialismen. Echter vanaf 1 juni a.s. is een intensievere samenwerking een feit. Vanaf die datum zal Scoop HRM Services‘de lucht in gaan’.

Scoop HRM Services is een samenwerkingsverband van een drietal HRM Adviesbureaus, die door middel van deze samenwerking in staat zijn om de opdrachtgevers in de regio adequaat van dienst te zijn vanuit een nog breder netwerk van relevante dienstverleners en professionals.

Scoop HRM Services (www.scoophrm.nl) werkt vanuit een drietal plaatsen, te weten Hengelo, Zwolle en Apeldoorn. Binnen deze geografische driehoek en aanpalende gebieden zal Scoop HRM Services in het bijzonder actief zijn.

Deze samenwerking is niet zo maar tot stand gekomen; de drie partners van Scoop HRM Services delen eenzelfde visie op hun werk en werkwijzen: integrale visie op de benadering van HRM binnen organisaties, professioneel in aanpak, enthousiast, gedreven en daadkrachtig als personen, pragmatisch en no-nonse in werkwijzen gericht op het aangaan van duurzame samenwerkingsrelaties met de opdrachtgevers.NIEUWS
17/04/13   Mondriaan accoord
12/03/13   Werkkostenregeling uitgesteld tot 2015
12/02/13    VVD en PvdA steunen uitstel invoering werkkostenregeling
   
  < Meer nieuws >
   
VACATURES M/V
Op dit moment zijn er geen vacatures

                    (c) 2006 - Morefocus i.s.m. Ilca Media          Morefocus - Postbus 20117 - 7302 HC Apeldoorn - M. 06 14 59 74 75 - F. 055 540 26 81 - info@morefocus.nl