Logo More Focus Human Resource Management
     

Home   |    Sitemap    |    Contact       
  HRM
advies op maat
HRM
interim
HRM
projecten
HRM
specifiek
 
 
Meer informatie over het bureau More Focus HRM services
Visie, missie en kernwaarden van More Focues HRM Services
De werkwijze van More Focues HRM Services
De klanten waar More Focus HRM services zich op richt
Onze tarieven
Waarom HRM in plaats van P&O?
Contactgegevens More Focus HRM Services
Strengere controle auto van de zaak

Wie meer dan één verkeersboete per jaar krijgt in zijn auto van de zaak, blijkt ook geneigd te zijn om het niet al te nauw te nemen met de regels over privékilometers.

Dat blijkt uit risicoanalyses van de Belastingdienst. Wie minder dan vijfhonderd privékilometers per jaar rijdt in de auto van de zaak, betaalt minder belasting.
Heel wat mensen denken dat de Belastingdienst niet op een kilometertje meer of minder kijkt. Dat blijkt tegen te vallen. Sinds het begin van het jaar is bij zo'n 1500 belastingplichtigen voor in totaal  vier miljoen euro aan naheffingen en boetes opgelegd. De totale stand komt daarmee op € 23 miljoen euro aan naheffingen en boetes voor zo'n 11.000 belastingplichtigen.

Staatssecretaris De Jager van Financiën heeft besloten dat de Belastingdienst bovendien nog strenger gaat controleren. Hiervoor worden tientallen extra medewerkers ingezet. De Jager verwacht dat dit de staatskas vele miljoenen zal opleveren. De hoogste naheffingen liepen het afgelopen jaar op tot meer dan een ton. 

 

NIEUWS
17/04/13   Mondriaan accoord
12/03/13   Werkkostenregeling uitgesteld tot 2015
12/02/13    VVD en PvdA steunen uitstel invoering werkkostenregeling
   
  < Meer nieuws >
   
VACATURES M/V
Op dit moment zijn er geen vacatures

                    (c) 2006 - Morefocus i.s.m. Ilca Media          Morefocus - Postbus 20117 - 7302 HC Apeldoorn - M. 06 14 59 74 75 - F. 055 540 26 81 - info@morefocus.nl