Logo More Focus Human Resource Management
     

Home   |    Sitemap    |    Contact       
  HRM
advies op maat
HRM
interim
HRM
projecten
HRM
specifiek
 
 
Meer informatie over het bureau More Focus HRM services
Visie, missie en kernwaarden van More Focues HRM Services
De werkwijze van More Focues HRM Services
De klanten waar More Focus HRM services zich op richt
Onze tarieven
Waarom HRM in plaats van P&O?
Contactgegevens More Focus HRM Services
Vakantieverzoeken tijdig honoreren

Ondanks dat de zomervakantie nog ver weg lijkt, worden de nodige vakantieplannen reeds nu gepland. Als werkgever is het hierbij van belang op een goede manier te reageren op vakantieverzoeken, mits u dit niet geregeld heb in een regeling. Want indien een medewerker een vakantieverzoek schriftelijk indient met geplande begin- en einddatum doet u er goed aan binnen twee weken te reageren op dit verzoek. Indien u dit niet doet, staat het verzoek wettelijk vast !! Dit is overigens alleen in de gevallen dat het schriftelijk gebeurt met kennisgeven van begin- en einddatum.
Nog beter is het om een regeling binnen uw organisatie te kennen waarin u afspreekt hoe er met de aanvragen van verlof en vakantie wordt omgegaan (wanneer indienen, schriftelijk, wanneer reactie, hoe lang maximaal etc.) en in welke periode bijvoorbeeld de vakantieplanning voor het nieuwe jaar wordt vastgesteld. Zo is voor iedereen helder hoe op dit punt de afspraken gemaakt worden en voorkomt dit onnodige discussie.

NIEUWS
17/04/13   Mondriaan accoord
12/03/13   Werkkostenregeling uitgesteld tot 2015
12/02/13    VVD en PvdA steunen uitstel invoering werkkostenregeling
   
  < Meer nieuws >
   
VACATURES M/V
Op dit moment zijn er geen vacatures

                    (c) 2006 - Morefocus i.s.m. Ilca Media          Morefocus - Postbus 20117 - 7302 HC Apeldoorn - M. 06 14 59 74 75 - F. 055 540 26 81 - info@morefocus.nl