Logo More Focus Human Resource Management
     

Home   |    Sitemap    |    Contact       
  HRM
advies op maat
HRM
interim
HRM
projecten
HRM
specifiek
 
 
Meer informatie over het bureau More Focus HRM services
Visie, missie en kernwaarden van More Focues HRM Services
De werkwijze van More Focues HRM Services
De klanten waar More Focus HRM services zich op richt
Onze tarieven
Waarom HRM in plaats van P&O?
Contactgegevens More Focus HRM Services
Visie en missie

De huidige tijdsgeest doet continue een beroep het leren aanpassen en inspelen op veranderingen van de organisatie en haar medewerk(st)ers. Verandering is daarmee de enige constante geworden. In dat spanningsveld is het als management vaak lastig (interne- en externe) focus aan te brengen en te houden, moed te tonen en zo richting te geven aan de organisatie.

More Focus HRM Services werkt vanuit de overtuiging dat in het spanningsveld van voortdurende verandering, organisaties het verschil maken door gemeenschappelijkheid te creëren. Gemeenschappelijkheid in het formuleren van strategische doelstellingen, het vertalen hiervan naar operationeel beleid, maar ook naar dat wat mensen en organisaties drijft, gebaseerd op een missie en kernwaarden. Pas dan is een organisatie in staat om te blijven boeien en binden alsmede de overleven en te groeien in deze tijdsgeest.

More Focus HRM Services werkt vanuit de overtuiging dat ieder mens over talenten beschikt. In het tijd waarin de schaarste van gekwalificeerd personeel toeneemt blijft het een uitdaging om als organisatie een werkomgeving te creeeren die bestaansrecht zoveel mogelijk waarborgt en mensen beweegt om hun talenten zoveel mogelijk in te zetten.

More Focus HRM Services wil (u helpen)het verschil (te) maken!
Wij streven er elke dag naar om de klant op maat van advies en ondersteuning te voorzien. Wij werken aan duurzame relaties en willen hier graag in investeren, op basis van wederzijds vertrouwen, met een focus op het leveren van een bijdrage aan vitale organisaties met vitale mensen.
Wij vinden ons vakgebied uitermate boeiend, ontlenen inspiratie aan wat wij dagelijks doen en aan het werken met onze klanten.

NIEUWS
17/04/13   Mondriaan accoord
12/03/13   Werkkostenregeling uitgesteld tot 2015
12/02/13    VVD en PvdA steunen uitstel invoering werkkostenregeling
   
  < Meer nieuws >
   
VACATURES M/V
Op dit moment zijn er geen vacatures

                    (c) 2006 - Morefocus i.s.m. Ilca Media          Morefocus - Postbus 20117 - 7302 HC Apeldoorn - M. 06 14 59 74 75 - F. 055 540 26 81 - info@morefocus.nl